Reisverhaal over Jordanië | Shoekran maak een boeiende rondreis

Shoekran Jordanie Jordanië

Reisverhaal over Jordanië

Een verslag van het prachtige land Jordanië met haar vriendelijke bevolking.
De auteur reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffeur Essan door het land en bezoekt vele mooie en interessante plaatsen en gebieden.

Een boeiende rondreis

Ze slapen in een bedoeïentent in de woestijn, lopen in de eeuwenoude stad Petra, bezoeken een van de best bewaarde Romeinse steden en proberen het beloofde land te zien en wel op dezelfde plaats als Mozes. Ze beleven de sfeer van de kruisvaarders, maken gebruik van de uitgebreide koude en warme buffetten en proeven de Arabische sfeer. Ze ervaren de drijvende kracht van de Dode Zee en zitten volledig gekleed op een publiek strand aan de Rode Zee. De reis eindigt in Aqaba waar ze de boot nemen naar Egypte.

Kijk wat Jordanië te bieden heeft. Lees nu Shoekran reisverhaal door Jordanië.

Auteur Ine Andreoli

Zoals alle boeken van Ine Andreoli is dit boek een compleet geheel. Het bevat een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema’s, de achterliggende geschiedenis en legenden, weetjes en praktische informatie en tips. Bovendien geeft de auteur achtergrond informatie over cultuur en natuur.
Een interessant boek voor wie zich op een ontspannen wijze wil laten informeren over het interessante land Jordanië. Bestel nu Shoekran reisverhaal door Jordanië.

Shoekran reisverhaal over Jordanie

Qala’at Rabad, Ajlun

Landeninformatie Jordanië
Ontdek ook de Groeps-, Single- en Individuele Rondreis door Jordanië!

Titel: Shoekran
ISBN 9789086662609

Reisverhaal door Jordanie - bestellen