Reisverhalen van uitgeverij Mosae Mondo

Geplaatst op

Mosae Mondo

Mosae Mondo is een fonds van Uitgeverij Boekenplan dat zich volledig richt op reisverhalen. Waar komt Mosae Mondo vandaan? Via de Maas kun je de hele wereld bereiken. Via Mosae naar Mondo. Daar staat Mosae Mondo voor. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Mosae Trajectum, de zuidelijke stad Maastricht.

Reisverhalen uitgeven

Schrijft u graag over uw ervaringen die u tijdens uw reizen maakt? En wilt u uw reisverhalen publiceren? Dan bent u bij Mosae Mondo op de goede plek. De voordelen van een gespecialiseerd fonds zijn onder andere dat de promotie van uw boek goed en gericht kan worden aangepakt. U schrijft over uw reizen, wij zorgen ervoor dat uw verhalen in de reiswereld terechtkomen. Daarbij worden de boeken van Mosae Mondo, en daarmee ook dat van u, onder meer verkocht in de webshop booxstore.nl.

shoekran reisverhalen

Ervaring delen

Verhalen van tropische regenwouden, de gouden vlakten van de Sahara, hoge toppen van de bergen, zonnige strandgebieden en bruisende steden. Allemaal vertellen ze het verhaal over een reis. Een reis waarin u interessante, vermakelijke en mooie ervaringen heeft beleefd. Deel uw ervaringen met andere reizigers die geïnteresseerd zijn in het gebied dat u heeft verkend en verrijk hun begrip en beleving van het land dat u zo aanspreekt.

Reisbureaus & reisorganisaties

Biedt u met uw reisbureau of reisorganisatie ook zo graag net dat beetje extra service en stuurt u uw klanten graag goed geïnformeerd op reis? Wij bieden u een scala aan boeken over reizen naar vele verschillende landen. We willen graag met u van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden die wij aanbieden, zoals voordeelcoupons voor boeken, flyers en posters.

Alle boeken van Mosae Mondo