Een wereld in een land, uw reis door Zuid-Afrika succesvol voorbereiden

Wereld in een land
Een wereld in een land is de bijnaam van Zuid-Afrika. Het is een land met een buitengewone variatie aan bevolkingsgroepen, culturen, religies en talen. Een veelzijdig land met prachtige landschappen, een rijke historie, een verscheidenheid aan flora en niet te vergeten de vele wildparken met kans om de ‘Big Five’ en vele andere dieren te spotten. Zuid-Afrika wordt terecht Een wereld in één land genoemd.

Genieten van de sfeer en de natuur

Dit boek geeft de belevenissen en sfeer weer van de reizen die de auteur samen met haar man maakte in het land. Verhalen en belevenissen gezien door de ogen van de schrijfster doorspekt met feiten, legenden en beschrijvingen van dorpjes, bezienswaardigheden, natuur- en wildparken, dieren en meer.

Van Kaapstad tot Johannnesburg

De reis begint in ‘moederstad’ Kaapstad waar ze het nodige bekijken en beleven. Via de schitterende kust rijden ze richting Swellendam waar het BonteBok National Park wordt bezocht. Via Riversdale reizen ze naar de struisvogelstad Oudtshoorn. Vervolgens staan Addo N.P. en Mountain Zebra N.P. op het programma. Via Transkei en Ciskei wordt naar Kokstad gereden. Vanuit de plaats Hluhluwe worden meerdere bekende en minder bekende nationale parken doorkruist. Kruger N.P, waar ze veertien dagen verblijven, sluit de rij af. In Johannesburg eindigt de reis.

Voorbereiden of meegenieten van Een wereld in een land

Dit boek is geschreven voor lezers die – onderuitgezakt op de bank – de reis en de sfeer van Zuid-Afrika willen meebeleven. Daarnaast geeft de auteur ook ideeën, informatie en tips voor mensen die zelf reislustig zijn. Ga mee op ontdekkingsreis, geniet van de rijkdom van de natuur, cultuur en architectuur.Maak kennis met Een wereld in een land: Zuid-Afrika.

Auteur Ine Andreoli

Ine Andreoli (1944) publiceert (reis)boeken en artikelen over Afrika. Ze woonde drie jaar in Ethiopië waar haar man werkte voor de suikerindustrie. Sinds die tijd heeft Afrika een speciaal plekje in haar leven verworven en heeft ze meerdere landen bezocht en beschreven.
Zuid-Afrika natuurlijk

Titel:

Een wereld in een land

Omvang: 200 pagina’s paperback
Auteur: Ine Andreoli
ISBN: 978 90 8666 321 7