About us

Geplaatst op

Mosae Mondo is samen met Boekenplan onderdeel van La Douze vof. Mosae Mondo is opgezet vanwege de liefde voor reizen en het kennismaken met andere culturen.  Hieruit resulteerde mooie reisverhalen die zelfs voor de thuisblijvers interessant zijn.

Ons adres is:

Hoograamstraat 130
6211 BK  Maastricht
Tel.043-3581882

‘Boeken drukken 1 exemplaar’ dat kan bij Boekenplan

Eigenaren van La Douze zijn:

René Bouman

René Bouman is de oprichter van Boekenplan. Met zijn jarenlange ervaring in de grafische industrie en de uitgeverswereld is hij een expert op het gebied van vormgeving, productie, druk, verkoop en boekuitgave en heeft hij reeds vele auteurs en bedrijven geholpen om samen een kwalitatief goede publicatie te verwezenlijken. Desgewenst geeft hij ook advies omtrent de bovenstaande gebieden. Auteurs, kleine uitgevers, ondernemers en organisaties kunnen voor alles op het gebied van boeken bij hem terecht.

Liliane Schoonbrood

Liliane Schoonbrood is zowel de levenspartner van René alsook zijn zakenpartner in Boekenplan. Met jarenlange en veelzijdige ervaring in management en als ondernemer is zij sinds de vestiging van Boekenplan in Maastricht sterk betrokken bij klantencontact, projectcoördinatie, acquisitie en promotie. Zij onderhoudt de contacten met de redacteuren en correctoren en begeleidt de eindredactie. Haar creativiteit, aandacht en inlevingsgevoel leveren onze klanten vaak net dat beetje extra dat Boekenplan zo bijzonder maakt.

reisverhalen zuid-amerika

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.